Pro Lift Oy - luotettava kumppani

Yritys

Pro Lift Oy on monipuolinen, 20 vuoden kokemuksella toimiva asiantuntijayritys, joka sekä maahantuo ja myy nostureita ja vaihtolavalaitteita että tarjoaa kattavia asennus-, huolto- ja tarkastuspalveluja sekä alaan liittyviä korjauspalveluita, kuten hydrauliikka ja sähkötöitä. Päätoimipisteemme sijaitsee Nurmijärvellä, mistä toimitamme nostureita ja vaihtolavalaitteita ympäri Suomen ja maailman. Asiakkaisiimme kuuluvat yritykset, urakoitsijat, julkisen sektorin toimijat ja yksityiset autoilijat.

Luotettavat nosturit ja vaihtolavalaitteet laatumerkeiltä

Päätuotteenamme maahantuomme ja myymme korkealaatuisia HMF-kappaletavaranostureita, minkä lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat esimerkiksi belgialaiset AJK-vaihtolavalaitteet ja -koukkulavalaitteet,BSV-kourat sekä ORMET-henkilönostokorit.

Lisäksi maahantuomme laadukkaita asennus- ja lisätarvikkeita, joita myymme myös muiden asennusliikkeiden käyttöön.

Räätälöityjä nosturipalveluja Nurmijärvellä

Laadukkaiden tuotteiden ohella monipuoliset asennus-, huolto-, korjaus-, ja nopea varaosapalvelu ovat vahvuuksiamme. Osaava ja kokenut henkilökuntamme toteuttaa nosturien-, ja päällirakenteiden asennukset sekä nosturihuollot ja -korjaukset alan nykyaikaisia koneita ja laitteita käyttäen. Lisäksi kauttamme hoituvat erilaiset nosturitarkastukset.

Nosturien asennus- ja huoltohallimme sijaitsee Nurmijärven Ilvesvuoren teollisuusalueella, minkä lisäksi nosturihuoltoautomme päivystää 24 h vuorokaudessa noin 200 km säteellä Helsingistä.

Tutustu nosturipalveluihimme »

Nosturien asiantuntija jo vuodesta 1996

Pro Lift toimii nosturialalla yli 20 vuoden kokemuksella. Toiminta alkoi vuonna 1996 kahden hengen yrityksenä, joka keskittyi pääasiassa puutavaranostureihin. Jo seuraavana vuonna mukaan tulivat päätuotteena tunnetut HMF-kuormausnosturit.

Pro Liftin nosturien hyvä maine kiiri Nurmijärveltä ympäri Suomen ja ulkomaille asti, mistä seurauksena vuonna 2000 avattiin Pro Lift Oü Tallinnaan ja vuonna 2006 Pro Lift SIA Riikaan. Helsingistä, Tallinasta ja Riikasta on toimitettu vuosittain noin 100 nosturia tai nostinta.

Tänä päivänä Pro Lift toimii laadustaan ja luotettavuudestaan tunnettuna nosturien ja nostimien maahantuojana ja myyjänä kolmessa eri maassa. Kaikista toimipisteistä löytyvät myös asennus- ja huoltohallit.

Soita asiantuntijallemme

Vesa Hiekkanen

Nosturimyynti & Maajohtaja

040 066 3733

TAI

Täytä lomake

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.