HMF-kappaletavaranosturit

HMF 8520 ja Marilyn

Kuljetuspalvelut Mikko Utriaisen 500 hv:n Volvo FH-13 8×4 alustan päälle tilaajan toiveiden mukaan räätälöity järeämmän pään HMF 8520 OK-6 -nosturi kääntää päät työmailla ja kaduilla Oulun ympäristössä.

Kun tanskalaiseen nosturivalmistajaan ja Pro Lift Oy:n asiantuntevaan palveluun myös uusimmassa investoinnissaan luottanut Utriainen maalautti pisteenä i:n päälle autonsa hyttiin Marilyn Monroen kuvan haukiputaalaisella Airbrush Art Jani Kokolla – huomioarvo on taattu.

Kiiltävää, teräksistä ilmettä Utriaisen Volvoon varusteli nivalalainen RST-Steel, jonka käsialaa ovat mm. nosturin tukijalkojen kotelot, karjapuskurit ja pakoputket.

– Kesällä Alahärmän Power Truckissa uusi automme ja kolmiulotteinen Marilyn-maalaus herättivät yllättävän paljon huomiota. Oulun tienoilla yksi vanhempi kuljetusyrittäjä tokaisi, että nyt markkina-arvo on kohdallaan eikä raha ole mennyt hukkaan, Mikko Utriainen kertoo.

Taattua HMF-laatua

Kuljetuspalvelut Mikko Utriaisen uusi HMF 8520 OK-6 -nosturi on samantyyppinen, mutta tehokkaampi työkalu kuin kuusi vuotta sitten hankittu HMF.

– Tämä vinssillä varustettu edellinen nosturiauto haluttiin ostaa ’välttämättä’ muualle. Kun aiemmassa nosturissa ei ollut mitään ongelmia ja se toimi todella hyvin, käännyin epäröimättä Hiekkasen Vesan ja Pro Liftin puoleen uuden nosturin hankinnassa.

HMF:n tehtaan apurunkorakenteen päälle räätälöitiin isomman vinssipyörästön lisäksi 20-tonninen FJ-jibi sekä kuusi jatkoa peruskoneeseen ja kuusi jibille. Entiseen 72 tm:n nosturiin verrattuna teholuokitus nousi kymmenellä tonnimetrillä.

– Tanskalaisvalmistajan nostimissa kiinnittää huomiota koneiden käytettävyys, luotettavuus ja työn jälki. Pulverimaalattujen koneiden hitsaussaumat kestävät vertailun mihin tahansa nosturiin.

Yhteistyö – verkosto

Haukiputaalainen Kuljetuspalvelu Mikko Utriainen on toiminut vuodesta 1998, jolloin perheen betoniauton pyörittäminen vaihtui omaan yritystoimintaan.

Yhtiön kalustoon kuuluu nosturiauton ohella 11-metrinen, 4-akselinen, kokonaispainoltaan 38 tn täysperävaunu sekä erilaisia nostoapuvälineitä.

– Teemme verkostomaista yhteistyötä 3-4 kuljetusyrittäjän kanssa, jotta asiakkaat saavat mahdollisimman joustavasti palvelua. Silloin, kun oma työpäivä on varattu, tilaus ohjataan verkoston vapaana olevalle.

– Purjeveneiden nostot työllistävät keväin ja syksyin paljon lähinnä Oulun talousalueella. Ennen kuljetushommiin ryhtymistä tein pitkään töitä rakennusalalla, joten talopaketteihin ja muihin rakennusalan nostoihin löytyy vahvaa kokemusta ja tietotaitoa.

Lataa tekniset tiedotLataa esite(ENG)

Soita asiantuntijallemme

Vesa Hiekkanen

Myynti & Paikallispäällikkö

040 066 3733

Petri Kuusela

Myynti

045 312 2422

TAI

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.