HMF-kappaletavaranosturit

HMF 6020-K

HMF 6020-K – uusi raskassarjalainen HMF:ltä

Kaikki HMF-nosturit ovat luokissaan teknillisiltä ominaisuuksiltaan maailman nosturien eturivissä, ja siksi hinta-laatusuhteeltaan myös ehdotonta parhaimmistoa.

Nosturi on varustettu kääntökehällä,jolloin kääntöliike on erittäin tarkka ja kääntökulma rajaton. Erittäin lyhyt asennustila, jolloin hyötykuorman mitta kasvaa.

Tämä uusi nosturi on evoluutiomalli tutusta Odin-nosturista, ja se sopii täydellisesti vaativiin nostotehtäviin.

Nosturille on luonteenomaista erittäin suuri nopeus sekä nosturia käytettäessä että avattaessa se käyttöön. Suuri nostokapasiteetti yhdistettynä pitkään ulottumaan ja pieni paino tekee siitä uskomattoman monipuolisen työkalun.

Uusimman tekniikan takia nosturin ajettavuus ja turvallisuus on erittäin korkealla tasolla. Ajaminen on loogista ja yksinkertaista, joten käyttäjä voi keskittyä nostotehtävään huolehtimatta turvallisuudesta.

Tähän uuteen raskassarjalaiseen on saatavissa kaksi erittäin vahvaa Fly-Jibiä eli FJ1200 tai FJ2000, jälkimmäinen on markkinoiden vahvin jibi luokassaan. HMF 6020-K yhdistettynä jompaankumpaan näistä jibeistä avaa uusia mahdollisuuksia nostotöihin.

Lataa tekniset tiedotLataa esite(ENG)

Soita asiantuntijallemme

Vesa Hiekkanen

Nosturimyynti, Toimitusjohtaja

+358 400 663 733

Petri Kuusela

Nosturimyynti ja tarvikkeet

+358 453 122 422

TAI

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.