HMF-kappaletavaranosturit

HMF 2620-K

HMF 2620-K -sarja – vahva ja monipuolinen työkalu 26 tm luokassa – tukeva, vahva ja joustava.

Kaikki HMF-nosturit ovat luokissaan teknillisiltä ominaisuuksiltaan maailman nosturien eturivissä, ja siksi hinta-laatusuhteeltaan myös ehdotonta parhaimmistoa.

HMF 2620-K -sarja on HMF:ltä uusi malli 26 tm -luokassa, joka on teknisesti alan viimeisintä huutoa. Nosturissa on vakiona käyttäjäystävällinen nopeuden säätö, joka myös suurentaa nostokapasiteettia. Se on suunniteltu monipuoliseksi ja kestämään rankkaa käyttöä. HMF:n uusille nostureille ominaista on puomin 15° ylitaitto , jonka takia nosturi on luokkansa paras ahtaissa paikoissa työskentelyyn. Jibin ja pääpilarin työalue on jopa 195°.

Nosturissa on kaksoisniveljärjestelmä, joka takaa sujuvat nostot sekä lähellä puomia että etäällä.

Nosturissa on vakiona HMF:n uusi RCL 5300 -turvajärjestelmä, joka on tunnetusti turvallista edeltäjäänsä vieläkin turvallisempi. Kuten edeltäjänsä, RCL 5300 -turvajärjestelmä kytkeytyy toimimaan vasta tarvittaessa.

Uusissa HMF-nostureissa hydrauliikkaletkut on vedetty nosturin rungon sisältä. Tämän takaa sen, etteivät nosturin hydrauliikkaletkut rikkoudu helposti eivätkä likaa käyttäjää. HMF 2620-K -sarjan nostureihin on saatavilla monia erilaisia lisävarusteita, kuten vinssi tai lisähydrauliikka joko ulkopuolisena tai sisäpuolisena.

Lataa tekniset tiedotLataa esite(ENG)

Soita asiantuntijallemme

Vesa Hiekkanen

Nosturimyynti, Toimitusjohtaja

+358 400 663 733

Petri Kuusela

Nosturimyynti ja tarvikkeet

+358 453 122 422

TAI

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.