HMF-kappaletavaranosturit

HMF 1520-K

Vahva ja monipuolinen työkalu

Kaikki HMF-nosturit ovat luokissaan teknillisiltä ominaisuuksiltaan maailman nosturien eturivissä, ja siksi hinta-laatusuhteeltaan myös ehdotonta parhaimmistoa.

HMF:n viimeisin sukupolvi 15 tm -sarjassa on suunniteltu täyttämään usean erilaisen nostotyön tarpeet. Nosturin suunnitteluun on käytetty kehittyneitä laskentametodeja, mikä takaa markkinoiden parhaimmistoon kuuluvan teho-painosuhteen.

HMF keskittyy nostureiden turvallisuuteen ennen kaikkea kaikissa nosturin toiminnoissa. HMF on ainoa valmistaja, jolla on tarjota täysin integroitu turvajärjestelmä, joka kytkeytyy toimimaan vasta tarvittaessa.

Joustava rakenne

HMF 1520-K -sarja on suunniteltu vahvaksi ja monipuoliseksi työkaluksi. Nosturi on saatavilla kuudella hydraulisella jatkeella ja pääpilarin sekä jibin välisellä 15° ylitaipumalla, mikä mahdollistaa joustavuutta vaativat työt. Kaksoisniveljärjestelmä mahdollistaa hyvin tarkat puomin liikkeet koko työalueella ja on omiaan sekä etäälle että korkealle nostettaessa. Tukijalat ovat saatavilla joko kiinteinä, mekaanisesti 20° kääntyvinä tai hydraulisesti pystyyn nousevina. Tämä mahdollistaa erilaiset asennukset ajoneuvoon.

Mikäli tarpeesi ovat joko korkealle tai etäälle nostamista, on 1520-K-sarjan nosturi juuri oikea valinta. HMF 1520-K -sarjan nostureihin on saatavilla monia erilaisia lisävarusteita, kuten vinssi tai lisähydrauliikka joko ulkopuolisena tai sisäpuolisena.

Lataa tekniset tiedotLataa esite(ENG)

Soita asiantuntijallemme

Vesa Hiekkanen

Myynti & Paikallispäällikkö

040 066 3733

Petri Kuusela

Myynti

045 312 2422

TAI

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.