HMF-kappaletavaranosturit

HMF 1120-K

HMF 1120-K:n ominaisuudet: voimanivelet nosto- ja taittopuomissa, automaattinen ja portaaton HDL eli lisävoima raskasnostoon sekä portaaton proportionaalitoiminen radio-ohjaus nosturin helppoon ja nopeaan hallintaan. Nosturia voi käyttää joko kiinteä- tai muuttuvatilavuuksisella pumpulla.

Nosturi on mahdollista varustaa viidellä hydraulisella jatkeella sekä hydraulisesti leviävillä ja kääntyvillä tukijaloilla.

Erittäin suorituskykyinen hydrauliikkajärjestelmä, optimoitu nosturigeometria, sekä RCL-turvajärjestelmä tekevät yhdessä turvallisen, kustannustehokkaan sekä erittäin nopean kappaletavaranosturin.

1120-K-malliin saatavilla HMF: n kuorman painon huomioiva EVS-kaatumisenestojärjestelmä, joka takaa ylivoimaisen suorituskyvyn ja turvallisuuden kaikilla alustoilla.

Paras suorituskyky suhteessa omapainoon, omaa luokkaansa oleva käyttömukavuus ja -turvallisuus sekä tyylikäs kulutusta kestävä muotoilu tekevät tästä nosturista erittäin monipuolisen ja tehokkaan työkalun.

Valmistettu suurlujuusteräksestä, ja nykyaikaisen suunnittelun ansiosta omapaino on luokan pienimpiä. Ulottuma on myös luokan pisimpiä, K5-mallilla jopa 14.0 m.

1120-K paljon voimaa nostamiseen, kauempaakin.

Lataa tekniset tiedot
Lataa esite(ENG)

Soita asiantuntijallemme

Vesa Hiekkanen

Myynti & Paikallispäällikkö

040 066 3733

Petri Kuusela

Myynti

045 312 2422

TAI

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.