Tamtron-vaa’at

Tamtron-vaakalaitteet sekä Tamtron- ja Loadmaster-varaosat

Tamtron-vaa’at tarjoavat maksimaalista tarkkuutta helppokäyttöisessä paketissa. Valikoimastamme löytyvät sekä Tamtron Timber -vaa’at puutavara-autoihin että Tamtron Bioforest -vaa’at ajokoneisiin. Molemmat vaakamallit on suunniteltu nopearytmiseen ja liikkeessä tapahtuvaan punnitukseen.

Ajokoneisiin suunniteltu Tamtron Bioforest -puutavaranosturivaaka mahdollistaa niin ikään ylikuorman ja maksuperusteen helpon hallinnan.

Puutavara-autoihin suunniteltu Tamtron Timber -puutavaranosturivaaka on kapasiteetiltaan 99 tonnia. Ota ylikuorma ja maksuperuste hallintaan Tamtron Timber -vaa’an avulla!

Vaakojen lisäksi toimitamme laadukkaat Tamtron- ja Loadmaster-varaosat eri vaakamalleihin.

Loadmasterista Tamtron-vaakoihin

Tamtron-vaakojen taustalta löytyy ruotsalainen, vuonna 1990 perustettu S.W. Development Gruppen AB, joka kehitti laadukkaat, tarkat ja helppokäyttöiset Loadmaster-vaakalaitteet. Vuonna 2010 Tamtron Oy osti Loadmasterin ja jatkaa vaakojen ja varaosien kehitystä ja markkinointia Tamtron-nimellä.

Kysy lisää Tamtron-vaakamalleista sekä Tamtron- ja Loadmaster-varaosista! Jätä yhteydenottopyyntö, niin autamme mielellämme!

Valmistajan kotisivut

Soita asiantuntijallemme

Varaosat

Antti Ravantti

050 303 0655

TAI

Täytä lomake

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.