Takalaitanostimet

Dhollandia-takalaitanostimet ja HMF-varaosat

Myymme ja markkinoimme sekä Dhollandia-takalaitanostimia ja niiden varaosia että HMF-takalaitanostimien varaosia. Laajasta valikoimastamme löytyy Dhollandia-takalaitanostimia muun muassa teräs- tai alumiinitasoilla useilla eri mitoilla sekä eri nostovarsipituuksilla. HMF on lopettanut takalaitanostimien valmistuksen vuonna 2012, mutta Pro Lift ja HMF yhdessä takaavat täyden huolto- ja varaosatuen laitteille vielä vuosiksi eteenpäin.

Kysy meiltä myös erikoisnostimia. Suurin toimittamamme takalaitanostin on teholtaan 9000 kg! Toimitamme erikoisnostimia asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaisesti.

Takalaitanostimet ja varaosat merkkivalmistajilta

Sekä tanskalainen HMF että belgialainen Dhollandia tunnetaan vuosikymmenien kokemuksella valmistettavista laatutuotteistaan. HMF valmisti ensimmäisen nosturinsa jo vuonna 1952, ja vuodesta 1968 asti toiminut Dhollandia on toimittanut jo yli 300 000 takalaitanostinta erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Tutustu Dhollandia-takalaitanostinmalleihimme ja pyydä tarjous tarvitsemistasi tuotteista! Autamme mielellämme oikeanlaisen kokonaisuuden löytämisessä.

Valmistajan kotisivut (Dhollandia)
Valmistajan kotisivut (HMF)

Näytetään kaikki 2 tulosta

Soita asiantuntijallemme

Vesa Hiekkanen

Nosturimyynti, Toimitusjohtaja

040 066 3733

Petri Kuusela

Nosturimyynti ja tarvikkeet

045 312 2422

TAI

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.